top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Grey Twitter Icon

Blog

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ

Εβδομαδιαία αθήματα Φλαμένκο και Αργεντίνικου Τανγκό

αρχίσανε στη Σητεία - Κρήτης

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ

Ο Γκιζέρμο και η Μαρία διδάσκουν ομαδικά αλλά και ατομικά. Τα μαθήματά τους αναφέρονται σε όλα τα επίπεδα. Στο παρελθόν και για πάνω από μία δεκαετία έχουν οργανώσει και διδάξει σε πολλαπλά εβδομαδιαία και μηνιαία μαθήματα και σεμινάρια καθώς και έχουν χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση κοινωνικών χορών - μιλόνγκα- πάντα σε τόνο αυθεντικό.

Για πάνω απο μία δεκαετία δραστηριοποιήθηκαν σε πολυάριθμες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και συνεχίζουν τώρα δραστηριοποιούμενοι μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.

​ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα - από τελείως αρχάριους μέχρι και πολύ προχωρημένους .

Όλα τα μαθήματα αποσκοπούν στην κατανόηση της επκοινωνία και ένωσης, στη γνώση του πώς λειτουργούν οι δύο ρόλοι του καβαλιέρου και της ντάμας, της τεχνικής και ερμηνείας της μουσικής.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΠΑΡΤΕΝΕΡ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΦΛΑΜΕΝΚΟ

Η Μαρία έχει πολυετή εμπειρία στο φλαμένκο τόσο στη διδασκαλία όσο και σε συμμετοχή σε σχήματα και πολυάριθμες παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για γυναίκες και άντρες και χωρίς απαραίτητη καμία εμπειρία στο φλαμένκο ή οποιοδήποτε άλλο είδος χορού.

Φλαμένκο σημαίνει ρυθμός, στάση περήφανη αλλά και μία εσωτερική δύναμη που εκφράζεται με ένταση και πάθος. Τα πόδια , τα χέρια, ολόκληρο το σώμα έχουν τη δική τους τεχνική για το πώς να κινούνται στους πολλαπλούς και περίπλοκους ρυθμούς του φλαμένκο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Κάντε κλικ στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ωράριο

11:00 - 12:00 Φλαμένκο

12:00 - 13:00 Αργεντίνικο Τανγκό

Πληροφορίες:

tangomelodia@gmail.com

6973567240


bottom of page